Cum se creaza meniu personalizat in excel

Daca lucrezi foarte mult cu excel si folosesti mai mult anumite functii si functionalitati cateodata e destul de incomod sa le gasesti rapid prin multitudinea de meniuri, de aceea, in excel, se poate crea un meniu personalizat, meniu personalizat care sa te ajute sa lucrezi mai repede si mai eficient.

Excel pana la urma este o unealta de productivitate sau asa a fost creata, ca noi o folosim sau nu asa tine mult de nivelul de cunostiinte pe care il avem si de nivelul de adaptare.

In filmul urmator o sa vedeti cum se creaza un astfel de meniu personalizat si cum puteti sa-l configurati pentru a va aduce la indemana comenzile si functionalitatile cu care lucrati in mod normal in activitatea voastra zilnica.

Meniul personalizat va face parte din bara de meniuri de sus, va putea sa aiba orice fel de nume doriti ss-i dati si puteti sa-i puneti orice fel de comenzi in el, inclusiv macrouri si alte comenzi mai speciale.

E bine sa va creati meniuri personalizate deoarece le accesati mai usor si, de asemenea, puteti, atunci cand nu mai aveti nevoie de ele, sa le stergeti, iar meniul va reveni la forma anterioara, inainte de crearea meniului personalizat.

Daca nu intelegeti ceea ce va arat in film si daca credeti ca aveti nevoie de mai multe date eu va stau la dispozitie cu orice fel e intrebari ati avea legat de acest subiect.

Filmul e facut ca sa poata fi inteles de cat mai multe persoane si va sfatuiesc, dupa ce vedeti filmul, sa incercati si voi sa faceti ceea ce va prezint in filmul asta sau in alte filme.

In continuare aveti filmul, nu uitati ca puteti comenta ai ci pe blog sau pe youtube sau puteti trimite filmul acesta sau altele la prieteni sau colegi.

Filmul:

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *