Cursuri de excel subtotaluri in excel

in lectia de azi din seria de cursuri de excel am sa va arat cum se fac subtotaluri. O o caracteristica a excelului folosita in anumite situatii, nu prea multe, dar e bine sa stiti de ea. Eu nu prea folosesc subtotalurile, dar am vazut exceluri in care oamenii le folosesc.

Eu, in loc de subtotaluri, folosesc pivoti, sunt mult mai utili si iti ofera informatii mult mai multe decat subtotalurile. Singurul avanataj, din punctul meu de vedere pentru a folosi subtotaluri este ca grupeaza si organizeaza fiiserul putand sa il vezi sub forma de rezumat sau sub forma de tabel extins, asa cum era inainte de a aplica subtotalurile.

Filmul pe care o sa-l vedeti e un pic mai vechi, e din seria de filme pe care le-am facut acum 3 ani, dar e la fel de actual si azi.

Filmul este destul de explicit si sunt convins ca puteti vedea cum anume se face operatia de subtotaluri si puteti vedea cum se fac operatiile, daca nu reusiti asta nu uitati ca avem cursuri in diferite orase din Romania in urmatoarea perioada si ca va puteti inscrie. Cursurile sunt mult mai utile pentru cei care nu au luat contact foarte mult cu excel pentru ca va arata cum anume se fac lucrurile in mod supravegheat, adica trainerul va face cu dumneavoastra pana va iese asa cum explica el.

Va las sa vedeti filmul despre subtotaluri, iar daca aveti intrebari sau probleme de rezolvat in excel va rog sa mi le dati si va ajut:

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *