Cursuri de excel Operatii in pivoti

In articolul de azi despre cursurile de excel o sa va arat cum puteti face operatii in pivoti ca intr-un tabel normal. Eu am patit asta de multe ori si cred ca ai patit-o si tu atunci cand vrei sa faci calcule si operatii in pivotii din excel si nu merge decat pentru fiecare linie in parte, adica daca introduci o formula pe line intr-un pivot va face calculele, dar daca vrei sa tragi acea formula si sa o aplici si la alte linii nu va functiona.

Ceea ce o sa va arat in filmul asta o sa va ajute sa faceti calcule si operatii in pivoti la fel cum faceti intr-un tabel normal si va va rezolva problema.

Daca inca nu v-ati lovit de problema asta, nu va faceti griji o sa va loviti de ea in momentul in care o sa va apucati sa lucrati cu pivoti.

In filmul urmator o sa va arat o alta modalitate de a face calcule si operatii in pivoti, o metoda care e la fel de buna ca aceasta.

Astfel de lucruri le facem la cursurile de excel pe care le organizam in diferitele orase ale tarii, iar acolo poti afla foarte multe informatii utile, informatii care te vor ajuta sa fii mult mai eficient in activitatea ta zilnica de la birou. Operatiile in pivoti sunt de obicei o mare bataie de cap, de obicei pentru a rezolva problema asta se apela la tot felul de tertipuri, prin copierea pivotul in alta parte luand doar valorile din acel tabel si abia apoi sa aplicau functiile pentru a obtine rezultatele dorite.

Va las sa vedeti filmul si sa va rezolvati o problema destul de comuna:

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *